Kirkesanger

Jeg har været ansat i Den Danske Folkekirke siden 1999. Jeg har derfor stor erfaring indenfor kirkens miljø. Til dagligt er jeg ansat i diverse kirker på Fyn, og fungere som vikar i mange flere. Jeg har formået at gøre dette til min levevej, og det er jeg taknemlig for. At synge i kirken og mærke at man gør en forskel, når man får ros og tårer, fra "søndags kirkegængeren" til den sørgende ægtefælle eller det glade brudepar- det giver mit arbejde mening.

Jeg er uddannet kirkesanger og har erfaringer med alle kirkens liturgi former og tjenester, plejehjem, hospice, sygehuse, fængsler, udviklingshæmmede, babysalmesang, minikonfirmander, demente, konfirmander og gudstjeneste planlægning. Jeg har erfaring med "specielle" gudstjenester, for at højne kirkegænger tallet. Jeg påbegyndte teologi studiet på Århus Universitet, men jeg måtte afbryde uddannelsen, pga travlhed med musikken. Jeg har også fungeret som kirketjener.

Mangler du vikar i din kirke? Så kontakt mig. Jeg svarer hurtigt. Er jeg ikke i stand til selv at hjælpe, ved den pågældende tjeneste, har jeg et stort netværk, og er behjælpelig med at finde assistance.