Anitta Soliz Nielsen

Anitta Soliz Nielsen

Hej og tak fordi du besøger min hjemmeside:-)

Jeg født i 1987 i Sønderjylland, men nu har jeg slået mig ned i det fynske landskab.

Jeg startede med at synge i 1999 i Skt. Jørgens kirkens Pigekor i Aabenraa. Lige siden,har stemmen været mit instrument. I 2016 afsluttede jeg min eksamen "Kirkemusiker i Sang" fra Løgumkloster kirkemusiker skole, med karakteren 12 for Mozart "Der Hölle Rache" og Puccini "O mio Babbino"

Jeg samarbejder med mange dygtige musikere rundt omkring i hele landet. Senest er jeg blevet solist i www.saso.dk

Til dagligt synger jeg i diverse kirke på Fyn og i Kirkegårdskapellet på Fyn. Den danske salmesang er utrolig smuk, og jeg elsker mit arbejde. Jeg er benådet over, at jeg er med til alle livets milepæle. Både de glade, med vielser, dåb og babysalmesang og de triste tider, hvor vi skal tage afsked med vores kære.

Som noget nyt, har begivet mig ind i pop musikkens verden. Jeg har flere samarbejds partnere jeg kan medbringe til festlige sammenkomster eller et soloindslag ved de kirkelige handlinger.  Se mere under fanen "FESTMUSIK"

Jeg har en varm og udtryksfuld, stemme. Jeg får altid ros, for at gå helt ind under huden på folk, og at jeg har en stemme der ikke lyder som alle andre.

I februar 2018, blev jeg forsanger i metal/ rock bandet Blindheart. Vores første live koncert er til Kløften Contest d. 19. maj kl 20:00 på banehuset i Sommersted. Vi går i studiet i starten af maj, og jeg glæder mig:-) Følg os på facebook-

https://www.facebook.com/blindheartband/

-Og husk at "Syntes godt om" Tak:-)

Ekstra opmærksomhed?

Min mand og jeg har købt denne fantastiske opsigtvækkende bil:-) Det er en original politibil fra New York, USA, 1975.

Skal du skabe ekstra opmærksomhed til din særlige dag, fx konfirmationen, studenterfesten, gallafesten, bryllupskørslen, eller en anden særlig lejlighed, så book en tur i denne bil.

Ring på + 45 22571880, mail: pederla@live.dk eller benyt mine kontaktoplysninger.